Caută
Close this search box.

MAE nu știe nimic, o spun însă germanii: foc pus intenționat și ieșirea blocată la casa cu români de lângă Dortmund, de 1 decembrie

Comunicatele emise de Ministerul Afacerilor Externe de la București, în cel mai tipic limbaj de lemn, în legătură cu incendierea unei clădiri locuite de zeci de români, lângă Dortmund (Germania), chiar de Ziua Națională a României, omit multiple fațete îngrijorătoare ale gravului incident, despre care MAE nu știe nimic:

Astfel, potrivit unuia din cele mai puternice și cunoscute publicații și site-uri de știri din Germania, waz.de, şapte dintre victime au fost internate în stare gravă, viaţa fiindu-le pusă în pericol. Aceeași publicație dezvăluie cum Poliţia locală a confirmat că focul a fost pus intenţionat.

Primarul localităţii în care a avut loc incendiul le-a declarat jurnaliştilor germani că românii şi moldovenii care au căzut victimele incendiului din Bergkamen lucrau pentru o companiei de construcţii din Unna. Victimele incendiului nu s-au putut evacua, ieşirea fiind blocată cu anvelope, care au ars la rândul lor în incendiu, mai spune sursa citată. (foto waz.de)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri