Caută
Close this search box.

Mama suspectei de la metrou vine cu declarații șocante despre ceea ce ar fi împins-o pe fiica ei la crimă

Principala suspectă în cazul crimei de la staţia de metrou Dristor 1 se numeşte Magdalena Ş. La primele audieri ea s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a vrut să scoată niciun cuvânt când a fost întrebată, în repetate rânduri, de ce a făcut aceste gesturi.

Suspecta domiciliază în judeţul Dolj şi are 36 de ani. Ea era născută în localitatea Ostroveni, însă se află de mai mulţi ani în Bucureşti.

Marţi seara, în jurul orei 20.00, ea a împins în faţa metrolului, la staţia Dristor 1, o tânără de 25 de ani care a murit, după ce însă a încercat să revină pe peron până să ajungă trenul acolo. Incredibil, dar agrrsoarea a plecat de la faţa locului ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Câteva ore mai târziu, principala suspectă, Magdalena Ș. a fost ridicată în zona Unirii din centrul Capitalei. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore, va fi expertizată psihologic și urmează să fie propusă pentru arestare preventivă.

Dat fiind că suspecta nu vrea să spună absolut nimic despre motivele care au împins-o la abominabila crimă, au urmat cercetări în acest sens și în cadrul familiei sale. Mama femeii care a îmbrâncit-o pe tânăra de 25 de ani în faţa metroului a fost audiată în Dolj. Acesta le-ar fi povestit polițiștilor că fiica ei ar fi fost profund afectată, după ce fusese victima unor abuzuri ale unor femei din Spania, potrivit libertatea.ro  Aceste fapte ar fi făcut-o pe Magdalena Șerban să urăscă femeile. (foto Antena 3)

Un răspuns

  1. din toate informatiile de pana acum, rezulta ca tipa se incadreaza solid in tiparul sociopatului dublu abuzat, sexual si social(nu avea locuinta), iar -in acelasi timp- aceasta reprezinta un alt caz individualizat de bestializare a societatii romanesti, process inceput cu peste 20 de ani in urma, iar ‘the game” este condus de conducatorii natiei, ei arunca in fata metroului, annual, zeci si zeci de mii de cetateni, care mor prematur si din cauza bolilor tratabile(locul I in Europa) si din cauza accidentelor rutiere, prevenibile,etc.(locul I in Europa) , pentru ca banii necesari pentru echipamente si aparatura medicala(sau tratamente inovatoare) cat si banii necesari construirii de autostrazi(***) se regasesc in excursiile si vacantele lui iohanis, dragnea & comps.(4-5 mii de indivizi), in Florida, Portugalia, Brazilia, etc., etc., care doar pe aceste vacante(plus celtuielile inerente lor) depasesc si 1/4 million/an(euro), in timp ce salariile lor oficiale sunt modeste(raportat la cheltuieli) ,iar veniturile lor din diverse afaceri (acaparate cu banii statului) fie direct, fie indirect(pe numele intermediarilor fideli) sunt cel mai mari forme de evaziune fiscala, posibile…Chiar nu se sesizaza nimeni ca pres-edintia, guvernul si parlamentul, sunt in proportie covarsitoare, penali dovediti sau in curs de ancheta, mai toate acestea fiind pentru crime financiare, achizitii ilegale si evaziune fiscala?(*** nu e vorba doar de autostrazi, dar sunt mii de sosele asfaltate care macar la curbe ar trebui sa aiba 2 benzi pe sens, iar la cele fara vizibilitate si in panta, chair 3 benzi pe sensul de coborare si cu parapeti-de beton- separatori, in ultimul timp o gramada de acidente grave, s-au produs si ca urmare a acestor probleme; la fel, lipsa podurilor si a trecerilor denivelate, obosesc oamenii prin asteptare si-i imping la „recuperari” periculoase…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri