Un fost bun prieten, „mare ziarist”, a fost si el la Timisoara, in timp ce eu protestam alaturi de cateva zeci de patrioți, impotriva coruptiei, la sediul PSD, scrie Mălin Bot.

FOTO: .subiectiv.ro

„Eu venisem la protest. El venise sa isi ia in primire cadoul de Craciun: Un superb SUV BMW albastru, de zeci de mii de euro. El si-a multimit patronul atunci cand acesta i-a cerut decizii importante. Eu am „dezamagit” acelasi patron, atunci cand am ales sa spun ce imi dicteaza constiinta si sa refuz sa fac jocurile coruptilor.

Fiecare cu alegerile lui. El cu bolidul de lux, eu cu 11 luni de #rezist. Eu sunt foarte mandru de alegerea mea si de o mie de ori daca s-ar întoarce timpul, de o mie de ori eu aș proceda exact la fel. 11 luni m-am aflat langa oameni superbi, patrioți excepționali care iubesc România din tot sufletul.

A fost o onoare pentru mine sa fiu alaturi de astfel de oameni. Va multumesc din suflet pentru îndârjire tuturor celor alaturi de care am stat în ploaie, vânt, ninsoare sau arșiță la toate protestele din Piața Victoriei, de la Parlament, de la sediile PSD si ALDE, de la Inalta Curte, de la Ministerul Justitiei sau Ministerul de Interne, va multumesc din suflet celor alaturi de care am stat la protestele din Timisoara. Veti vedea ca viitorul e al nostru, nu al coruptilor din Parlament si nici al slugilor lor media. Veti vedea. Aveti incredere si nu cedati. Binele invinge in cele din urma”, a scris Mălin Bot pe contul lui de Facebook.

FOTO: b1.ro

Sabin Orcan i-a răspuns fostului coleg:

„La noi a venit Moșu’. Să fiți și voi la fel de cuminți! LATER EDIT: Un calcul simplu pentru spălații pe creier nimeriți din greșeală pe-aici. Mașina e în leasing, rata e de vreo 800 de euro pe lună, la veniturile familiei de aproximativ 5.000 de euro pe lună. Ne scuzați că nu suntem ipocriți și că ne permitem din munca noastră ceva mai mult decât o Dacie!”, a răspuns Orcan pe contul său de Facebook.

 

 

199 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here