Caută
Close this search box.

Peste 10.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei şi în ţară faţă de modificările aduse Legilor justiţiei

UPDATE Odată ajunsă la în zona Palatului Parlamentului, coloana de manifestanţi a fost oprită brutal de jandarmi, care au montat garduri. Protestatarii sunt tot mai nemulţumiţi că li se interzice accesul în faţa clădirii Parlamentului.

În faţa Palatului Regal, manifestanţii au aplaudat şi au scandat „Regele Mihai”.

Protestatarii au plecat în marş către Palatul Parlamentului. Circulaţia pe Calea Victoriei a fost închisă.

captură Mediafax

Câteva mii de persoane protestează duminică seara, în Piaţa Victoriei din Capitală, faţă de modificările aduse legilor justiţiei. Manifestanţii au scandat „Hoţii!” şi au adus vuvuzele şi tobe.

Deoarece au fost informaţi de către jandarmi că pe o parte a traseului ales a fost autorizată o altă manifestaţie, demonstranţii au stat mai mult timp în faţa Guvernului, dar au pornit în marş,în jurul ore 19.20, către Palatul Parlamentului, pe Calea Victoriei.

„Este prima ninsoare în Bucureşti şi ne bucurăm că am reuşit să ajungem în piaţă şi suntem la capătul răbdării. Sper ca toţi cei care spun că ne conduc să înţeleagă că nu ne vom opri, practic, de abia ne-am încălzit şi suntem pregătiţi să îi înfruntăm oricât este nevoie.

Nu este posibil ca ei să nu mai aibă nici un dram de bun simţ în ei, nu e posibil să îşi bată joc de noi toţi. De abia aşteptăm să se întoarcă totul şi în favoarea noastră”, a spus, pentru Mediafax, Ioana, în vârstă de 27 de ani.

Proteste faţă de modificările aduse legilor Justiţiei au loc în mai multe oraşe ale ţării, Cluj – Napoca, Iaşi şi Braşov. Ieşenii strigă „Ieri pentru Rege, azi pentru lege” şi „Jos comuniştii”, iar la Cluj oamenii au dus în faţa PSD un vas de toaletă vopsit în roşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri