Caută
Close this search box.

„Monstrul” de la lotul olimpic de gimnastică al SUA şi-a aflat astăzi verdictul

Un judecător din Michigan a stabilit în urmă cu puţine momente pedeapsa, punctând că acesta „nu ar trebui niciodată să mai fie în preajma copiilor”.

FOTO: theguardian.com

Larry Nassar, fostul doctor al lotului olimpic de gimnastică al Statelor Unite ale Americii, a fost condamnat la 60 de ani de închisoare pentru molestarea sportivelor, potrivit digisport.ro.

Larry pledase vinovat la finalul lui noiembrie pentru șapte capete de acuzare de abuzuri sexuale de prim grad în Lansing, Michigan.

Nassar, în vârstă de 54 de ani, a fost acuzat de molestarea a șapte fete. El se mai confruntă cu acuzații similare în zona statului Michigan, unde au fost depuse acuzații a mai mult de 125 de femei și fete. Victimele fostului doctor au mărturisit că Nassar le-a molestat când erau consultate la lotul olimpic.

Ultima gimnastă celebră care l-a acuzat de abuz sexual a fost Gabby Douglas. Nassar declarase că pledează vinovat pentru a „opri răul”. ”Îmi pare atât de rău. Povestea asta a fost ca un chibrit lăsat să ardă o pădure întreagă, o situație scăpată de sub control. Vreau să opresc acest rău acum”, a recunoscut fostul doctor.

”Vreau ca aceste fete să se vindece, vreau ca această comunitate să se vindece, nu am nici o animozitate față de nimeni, vreau doar să ne vindecăm”, a mai adăugat Larry Nassar.

Acesta a fost acuzat că a abuzat sexual mai mult de 140 de femei în timpul carierei sale de medic. Victimele lui Nassar, care nu au fost toate identificate, urmează să vorbească în cadrul unei noi audieri de condamnare pe 12 ianuarie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri