Caută
Close this search box.

Morți și răniți în urma deraierii unui tren pe un pod peste o autostradă din Washington

Un tren al companiei Amtrak a deraiat, luni, pe un pod din comitatul Pierce, prăbuşindu-se şi blocând benzile de sud ale unei autostrăzi din apropierea oraşului Tacoma, statul Washington, informează site-ul postului NBC.

Foto: kgw.com

Mai multe persoane au murit în urma accidentului feroviar din SUA, anunţă autorităţile, citate de NBC News.

„Există mai multe victime în urma deraierii trenului Amtrak”, a comunicat Poliţia.

Mai multe persoane, inclusiv din vehiculele aflate pe autostradă, au fost rănite în accident.

Autorităţile încearcă să afle circumstanţele producerii accidentului. Se pare că trenul în cauză se afla la prima lui cursă și rula cu oviteză de circa 150 km/oră.

Amtrak a confirmat că unul dintre trenurile companiei este implicat în accident, însă a refuzat să dea mai multe detalii.

„Suntem la curent cu incidentul care implică un tren Amtrak 501. Vom da mai multe detalii când acestea vor deveni valabile”, a declarat un operator Amtrak pe pagina de Twitter.

O parte din tren a căzut de pe pod în jurul orei locale 7.00 (ora României, 15.00), generând un număr mare de răniţi. Ziarele locale nu au publicat mai multe detalii despre numărul acestora.

O fotografie postată pe Twitter de către Departamentul de Transporturi al Statelor Unite a arătat un tren care se prăbuşea de pe un pod. Şoferii au fost sfătuiţi să evite zona.

Departamentul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor a informat că strânge date cu privire la incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri