Caută
Close this search box.

A murit tatăl șefei DNA, Laura Codruța Kovesi

Kovesi

Ioan Lascu, tatăl șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, s-a stins din viață la Târgu-Mureș, acolo unde era internat de mai multe zile în spital.

Ioan Lascu a condus timp de 30 de ani Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș. El a deținut funcția de prim-procuror în perioada 1980 – 2010.

Un răspuns

  1. deobicei persoanele sus -puse traiesc mult peste 70 de ani, pentru simplu motiv ca traiesc mai bine…Pentru educatia generala, ar fi bine ca- jurnalistii de investigatie- sa scormoneasca mai cu sarg si sa ne spuna ce tabieturi aveau aceste persoane, fumau, beau, indulgente gastronomice abuzive, etc., pentru ca numai asa se scrie un articol la subiect si numai asa se educa si masele, prin impresionare, prin „speriere”…Mai mult , in acest caz specific, ar trebui cautate informatii despre ce fel de procuror a fost, inainte de „89 (in special), daca exista cazuri in care a facut abuzuri dovedite sau -macar- dovedibile…Pana aflam toate aceste „amanunte”(esentiale), condoleante celor ramasi in urma sa, iar pentru toti, nu uitati, ABSOLUT toti suntem datori cu o „iesire din scena”, asa ca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri