Caută
Close this search box.

Narcisa Suciu lansează albumul de colinde “Craciunul meu”

Narcisa Suciu revine cu un material discografic de colinde – melodii culese de la măicuțele Mănăstirii Bârsana, din Maramureș. Albumul “Crăciunul meu” include 14 cântece ritualice, interpretate inegalabil de către Narcisa – colinde rare, cu o puternică încărcătura emoțională.

Narcisa Suciu

Narcisa Suciu povestește cum a luat naștere albumul: “Totul a început în iarna anului 2016. Am avut câteva concerte de colinde în curtea Mănăstirii Bârsana, iar după ce am terminat de cântat am fost invitați la masă de către măicuțe. Până s-a pregătit masa, măicuâele ne-au colindat și am fost surprinsă să descopăr câteva colinde care, cel puțin mie, îmi păreau total necunoscute și foarte… diferite. I-am spus Maicii Starețe că n-am mai auzit cântecele acelea niciodată și atunci ea m-a invitat să le vizitez, să mă învețe niște colinde și niște pricesne. La începutul lunii septembrie am fost la Mănăstirea Bârsana câteva zile și maicile m-au învățat colindele ce alcătuiesc acest album.”

Albumul este realizat de MediaPro Music și este disponibil pe  https://MediaPro.lnk.to/CraciunulMeu.

Astazi, 8 decembrie, Narcisa lansează și pe YouTube prima piesă de pe album, “Amu-i sara de Crăciun”: https://youtu.be/n5cBhYHrTuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri