Caută
Close this search box.

Prinţul Nicolae, aplaudat după funeraliile Regelui Mihai, la Curtea de Argeş: Vin! VIDEO

Regele Mihai I a fost înmormântat, sâmbătă seara, în Noua Catedrală Arhiespiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş, unde a fost înmormântată şi Regina Ana.

FOTO: antena3.ro

La înmormântarea Regelui au fost intonate imnul de stat şi imnul regal şi au fost trase 21 de salve de tun.

După funeraliile Regelui Mihai, Prinţul Nicolae a plecat, împreună cu logodnica sa, în aplauzele mulţimii prezente la Curtea de Argeş.

Principele Nicolae a fost aclamat de mulțime, care l-a rugat să se întoarcă şi să iubească România. Nicolae a salutat oamenii din maşină şi a promis că va reveni în ţară: „Vin, staţi că vin”.

Vezi VIDEO AICI

Un răspuns

  1. Drept este ca tanarul este simpatic si poate -este posibil- sa aiba si standarde sanatoase(real umanist), insa-din pacate pentru el- noi, romanii, trebuie sa fim la maximum posibil pragmatici, aducerea sa ca Monarh in Romania ar fi doar un alt semn al slabiciunii noastre seculare, iar ne-am lasa condusi de emotii, in timp ce este nevoie sa fim reci gheatza si duri ca otelul…Ca rege al Romaniei , el nu va putea face nimic(chiar daca ar vrea) , scena politica romaneasca este atat de corupta incat il vor termina in nici o luna, ori el va deveni ca ei, ori il vor asasina…Pentru a iesi din aceasta teribila situatie, Romania are nevoie -DA!- de Monarhie insa numai cu aport Englez si -la fel de important si acut- „importul” a cel putin 5 mii de specialisti , cat mai diversi(inclusiv in politie, justitie,etc.), iar acestia se pot regasi -in numar mare- chiar intre romanii plecati de tineri din tara si care si-au facut un renume in profesia lor…Iar daca acest tanar chiar are ceva de spus, se va gasi si pentru el un loc fe frunte in trebile obstei, insa cu el catapultat in varf, natia nu va avea niciun avantaj, s-ar putea -mai degraba- sa declanseze un eveniment foarte urat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri