Caută
Close this search box.

Revelion 2018, în Piața George Enescu din București

Bucureștenii care nu și-au făcut planuri să plece de Revelion din oraș, dar nu vor nici să stea acasă au mai multe oferte.

Revelion 2018

Cea mai ieftină variantă, pentru că este gratis, este Revelionul 2018 organizat de Primăria Capitalei, un concert în Piaţa George Enescu, la care vor cânta zeci de artişti români. Concertul va începe la ora 19,00, iar intrarea va fi liberă.

Astfel că vor veni Holograf, Direcţia 5, Mihail, Ovidiu Komornyik, Marcel Pavel, Anna Lesko, Elena Gheorghe, Randi, Lidia Buble, Pepe, Connect-R, Marius Moga, Irina Rimes, Alina Eremia, Adrian Sîna, Florin Ristei, Vescan, Florin Chilian, Jo, Corina, Vanotek, Andra, Vunk, Delia, Voltaj, Loredana, Zoli Toth Project, CRBL, Carla’s Dreams, sunt artiştii care vor concerta în ultima zi a anului, în intervalul orar 19,00 – 01,00, în Piaţa George Enescu din Bucureşti.

O bună parte dintre acești artiști au ”servit” primăria în toată această perioadă de sărbători cântând pe tot felul de scene din centrul Bucureștiului, unele mai inspirat așezate, altele deloc. De asemenea, au mai putut fi admirați pe scena Tîrgului de Crăciun din Piața Constituției.

Organizatorii acestui Revelion 2018 anunţă un show dinamic şi spectaculos cu momente de balet şi artificii. „Cu o scenografie elaborată, o scenă cameleon şi o avant-scenă plasată în mijlocul mulţimii, călătoria muzicală Hit Revelion 2018 va fi percepută de public ca făcând parte dintr-un angrenaj scenotehnic uriaş, inspirat din mecanismul tonomatului muzical, care derulează în ritm alert hit după hit şi poartă spectatorii din Piaţa George Enescu în ritmuri de dans spre noul an”, precizează Primăria Municipiului București. Așa să fie”!

De asemenea, o altă variantă de petrecere de revelion este, pentru al cincilea an consecutiv, Palatul Parlamentului găzduieşte, în Sala Unirii, petrecerea de Revelion cu tema „Glamour Party”.

Petrecerea de Revelion începe la ora 19:30, cu un moment instrumental susţinut de Hypnotique – Electric Violin Band şi va continua cu un concert susţinut de Cornel Verban Orchestra. În jurul orei 23:45, pe esplanada Palatului Parlamentului, poate fi urmărit un foc de artificii, iar noul an va debuta cu un concert susţinut de Ştefan Bănică.

Potrivit oragizatorilor, la Revelionul de la Palatul Parlamentului se poate opta pentru patru variante de locuri, diferite în funcţie de poziţionarea faţă de scenă şi ringul de dans: VIP, Golden, Premium şi Standard. Pentru categoria Standard preţul este de 165 de euro, biletul Premium costă 185 euro, categoria Golden 205 euro şi categoria VIP 225 euro. Pentru copiii cu vârsta până la 6 ani accesul este gratuit, iar pentru cei cu vârsta între 6 şi 14 se achită 50% din valoarea locului. Copiii vor fi acompaniaţi de animatori, iar pentru cei ce au participat la ediţiile anterioare se aplică o reducere de 10%. Parcarea este gratuită şi păzită. În ceea ce priveşte meniul, acesta cuprinde patru feluri de mâncare – aperitiv, peşte, sarmale şi friptură – precum şi desert, iar băuturile se servesc în regim open bar.

În timp ce la Palatul Parlamentului cântă Ştefan Bănica, Horia Brenciu va susţine un recital în noapte dintre ani la Berăria H. Tot la restaurantul din Herăstrău va cânta şi formaţia Azur, sau Ioana Ignat. Preţurile sunt cuprinse între 450 şi 750 de lei de persoană, în funcţie de distanţa mesei faţă de scenă.

Petreceri la preţuri mai reduse sunt organizate în Centrul Istoric din Bucureşti, unde pot fi găsite oferte începând de la 100 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri