Caută
Close this search box.

Schimbare majoră în București: duminică apare biletul unic pentru metrou și RATB

Schimbare majoră de duminică, 10 decembrie, în viața bucureștenilor. Apare biletul unic pentru metro și liniile urbane RATB. Practic, cele două mari instituții,  Metrorex şi RATB, introduc la vânzare biletul unic. Un astfel de bilet, valabil 60 minute pe liniile urbane RATB şi Metrorex, va costa 5 lei, în timp ce biletul cu 10 călătorii de câte 60 minute pentru fiecare călătorie va costa 34 lei.

Potrivit Metrorex, de duminică, noile titluri de călătorie pot fi achiziţionate atât de la casieriile Metrorex, cât şi de la cele ale RATB. De asemenea, celelalte titluri de călătorie existente ale Metrorex rămân valabile, fără a suferi modificări.

Conform noilor reglementări, este evident că biletul unic Metrorex – RATB este recomandat călătorilor care folosesc mai mult de două mijloace de transport ale celor doi operatori. „Cu aceste carduri se pot efectua călătorii multiple cu metroul şi mijloacele de transport de suprafaţa ale RATB, într-un interval de 60 de minute”, declară reprezentanții Metrorex. Pentru un asemenea bilet, ultima validare se poate efectua cu un minut înainte de expirarea perioadei stabilite, de o oră, şi permite călătoria până la capătul liniei RATB sau până la ieşirea din staţiile Metrorex.

 

Abonamentul de o zi valabil pe liniile urbane RATB şi Metrorex este 17 lei. (foto Observator tv)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri