Caută
Close this search box.

Sfidare fără margini: după ce i-a uitat la bagaje, TAROM își abandonează pasagerii lângă aeroport

Fapt fără precedent. După ce și-a batjocorit în ultimul hal propriii pasageri, uitându-i în terminal sau la bagaje, TAROM își desăvârșește ”capodopera” de sfidare și umilire. Astfel, incredibil, o oarte din pasagerii avionului TAROM blocat sâmbătă la Amsterdam (nu se știe nici acum de ce !)  nu au fost informaţi că va veni o aeronavă Tarom duminică dimineaţă pentru a-i transporta la Bucureşti şi au fost literalmente uitaţi, ca niște bagaje, la hotelul de lângă aeroport.

Cei 120 de pasageri a unei curse Tarom au rămas blocaţi peste 12 ore în aeroportul din Amsterdam din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei care trebuia să-i aducă în ţară. Pasagerii s-au plâns de serviciilele extrem de proaste de comunicare ale companiei de stat, practic inexistente, iar unii dintre ei au dormit în aeroport, anunță News.ro.

 Astfel, un pasager a afirmat că a primit pe Facebook o confirmare că va veni o aeronavă Tarom duminică dimineaţă pentru a-i prelua pe călători.

Compania a catadicsit să trimită duminică dimineaţă un avion care să-i preia pe pasageri, dar, nota bene, fără a-i informa pe aceștia. Urmare logică, o bună parte a pasagerilor care au dormit la hotelul de lângă aeroport au fost uitaţi acolo, potrivit Digi24. O batjocură mi mare nici că se putea.

Astfel, aeronava a decolat spre Bucureşti fără toţi pasagerii din avionul blocat. Cursa era programată să plece spre Bucureşti în jurul orei 10:00, ora României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri