Caută
Close this search box.

Sibiu: 21 de ore au protestat non-stop în fața sediului PSD

Protestul mut iniţiat de un grup de tineri faţă de modificările aduse legilor Justiţiei a continuat şi pe parcursul nopţii în fața sediului PSD Sibiu. Protestatarii s-au organizat pe o reţea de socializare şi şi-au propus să rămână acolo atât timp cât va fi nevoie.

Tinerii au venit pregătiţi cu pancarte, lanterne, ceai şi au stat până au fost înlocuiţi de alţi protestatari. Manifestanţii spun că vor o justiţie independentă. În timpul nopţii au fost în faţa sediului PSD aproximativ 30 de persoane, informează Digi24.

Pentru prima dată, în Sibiu are loc un protest care durează de 21 de ore, în fața sediului Organizației Județene a PSD, unde zeci de tineri stau, marți dimineață, pe scaune sau în picioare și transmit mesajul „vă vedem” către social-democrați.

Tinerii protestatari au creat și o pagină de facebook, numită #vavedemdinsibiu, unde postează imagini foto și video, din oră în oră, pentru ca toată lumea să vadă că ei nu pleacă din fața sediului PSD.

Protestatarii sibieni au anunțat că la ora 12:00 vor realiza un flash mob, în fața PSD, în semn de protest față de acțiunile parlamentarilor social-democrați.

Participanții la ineditul protest, care este unul tăcut, fără scandări, au declarat „zonă liberă de corupție” porțiunea din Piața Huet din Sibiu, unde ei și-au adus de acasă scaune pliabile și o masă.

Protestatarii își doresc „o justiție independentă, nesubjugată politicului”.

Protestul a început luni.

Foto: facebook.com/vavedemdinsibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri