Caută
Close this search box.

Simona Halep spulberă elita tenisului feminin în Thailanda, onorându-și statutul de lider mondial

Sportiva nr.1 a României și cea mai valoroasă tenismenă a lumii în acest moment, Simona Halep, locul 1 mondial WTA, a încheiat în forță anul, câștigând de o manieră categorică turneul demonstrativ din celebra stațiune maritimă Hua Hin (Thailanda). Simona a surclasat-o, duminică, în finală, pe puternica jucătoare cehă Karolina Pliskova, locul 4 WTA, cu scorul fără replică: 6-2, 6-3.

Meciul a durat doar o oră, Halep conducând pe toată durata acestuia, fără a ceda inițiativa nici măcar un minut.

În prima zi la Hua Hin, sâmbătă, Simona a mai reușit un rezultat excelent. Constănțeanca a învins-o, de asemenea foarte clar, 6-3, 6-3, pe eterna ei rivală, cea care o eliminase în sferturi de finală la Wimbledon (în cel mai vizionat meci feminin din istoria acestui turneu), britanica Johanna Konta, locul 9 WTA.  La rândul ei, Pliskova a învins-o tot foarte clar pe câștigătoarea de la Roland Garros, letona Jelena Ostapenko, locul 7 WTA, cu 6-1, 6-4.

În finala pentru locul 3, Konta a învins-o pe Ostapenko cu 6-3, 6-2

Simona Halep petrece Crăciunul chiar acolo, în Thailanda, la Hua Hin, unde mai rămâne cinci zile, pregătindu-se pentru sezonul 2018 și profitând de vremea excepțională, cu 24-25 de grade Celsius. Nr-ul 1 mondial va începe sezonul 2018 în China, la Shenzhen (1-7 ianuarie), la turneul pe care l-a câştigat cu trei ani în urmă, în 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri