Caută
Close this search box.

Sorana Cîrstea, despre o jucătoare de top: De 12 ani de când sunt în circuit, o dată nu ne-am salutat. Şi am jucat cu ea

Sorana Cîrstea, a doua jucătoare de tenis a României în acest moment (a încheiat anul pe poziţia 37), a vorbit la Digi Sport Matinal despre atmosfera din vestiarele circuitului WTA.

„De 12 ani de când sunt în circuit, o dată nu ne-am salutat! Niciodată! Şi am şi jucat cu ea! Nici măcar nu se uită la mine. Ea procedează la fel cu toată lumea. E mereu cu capul în jos… Eu o apreciez pentru ce a reuşit, dar asta funcţionează la ea”, a povestit Sorana Cîrstea despre Maria Şarapova

În trecut, la fel de rece era şi Serena Williams, spune Sorana:

„Serena s-a mai relaxat. A devenit o prezenţă foarte plăcută în vestiar. Tot timpul este volubilă, s-a schimbat faţă de acum câţiva ani, când era precum Şarapova”, a explicat Sorana, care i-a luat apărarea o dată în plus letonei-minune din circuitul WTA, alături de care a jucat dublu în circuitul asiatic.

„Nu ştiu ce are toată lumea cu Ostapenko, nu înţeleg! Eu mă înţeleg extrem de bine cu ea. Am avut o chimie bună, ne înţelegem bine”, a precizat Sorana.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri