Caută
Close this search box.

Directorul Bibliotecii Universitare din Iași și soția sa, găsiți morți în casă de Crăciun

UPDATE. Bărbatul găsit spânzurat, Bogdan Maleon, avea 42 de ani ;i era profesor universitar doctor la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, iar din 2015 a fost numit director interimar al Bibliotecii Centrale Universitare. Anterior, Bogdan Maleon a fost director al Muzeului Universităţii Cuza, deschis în 2010. Soția sa, găsită și ea moartă, avea 38 de ani. Potrivit unor surse judiciare citate de AGERPRES, femeia prezintă semne de violenţă pe corp, motiv pentru care anchetatorii cred că este vorba de o crimă urmată de sinucidere.

Tragic și sinistru : crimă sau sinucidere, de Crăciun, la Iași. Un echipaj SMURD a fost solicitat luni, 25 decembrie, în cazul unui incident grav petrecut într-o locuinţă din municipiul Iaşi, pe strada Alistar din municipiul Iaşi, în zona Tătăraşi. Echipajul a descoperit două persoane, soț și soție, soțul spânzurat, iar soția decedată și ea..

Persoana care a sunat la 112 a fost o rudă a celor doi.

La ora redactării acestor rânduri, Poliţia face cercetări, primele variante oscilând în jurul unui ”scenariu” cu crimă urmată de sinuciderea celuilalt partener. Evident, există și alte piste. (foto covasnamedia.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri