Caută
Close this search box.

Studenţii anunţă că se alătură protestelor: Declarăm ţara furată! Vom rămâne în stradă până când vor renunţa

Alianţa Naţională a Asociaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) anunţă că studenţii se alătură protestelor şi că vor rămâne în stradă până când parlamentarii vor renunţa să schingiuiască statul de drept.

FOTO: renasterea.ro

„Practic, prin inconştienţa şi incompetenţa de care au dat dovadă parlamentarii, România hoţilor şi nelegiuiţilor va deveni România noastră. Iar studenţii nu acceptă o astfel de Românie!

În fiecare centru universitar, studenţii au fost parte a protestelor împotriva propunerilor de modificare a legilor care afectează justiţia şi vor rămâne în stradă până ce majoritatea parlamentară va renunţa!

ANOSR a sesizat în multiple rânduri pericolul asupra acestor modificări şi, totodată, a avertizat că studenţii vor protesta în cazul în care acest circ nu se opreşte, alăturându-se mişcărilor de protest.

Parlamentarii au depăşit orice limită a bunului simţ, trecând peste faptul că au depăşit mandatul popular. (…) Votul din decembrie 2016 nu justifică maltratarea statului de drept prin aducerea la realitate a unor măsuri atât de contestate de toate vocile din sistem, atât naţional, cât şi venite din afara statului”, a declarat Marius Deaconu, preşedintele ANOSR.

„A sosit momentul în care studenţii trebuie să iasă în stradă şi să protesteze împotriva abuzului fără precedent din Parlament. Nu avem cum să reprezentăm viitorul din moment ce acesta este detonat sub privirile noastre. Justiţia este cheia de boltă a oricărei societăţi civilizate. Distrugerea sistemului juridic şi a legislaţiei în materie conchide cu conturarea unui viitor sumbru pentru acestă ţară. Noi vrem însă, să studiem şi să muncim în România!”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri