Caută
Close this search box.

Tăriceanu: Nu e nevoie în acest moment de mitinguri de susținere

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că nu sunt necesare în acest moment mitinguri de susținere, dar a precizat că „lumea e liberă să protesteze”.

 Întrebat dacă ALDE va participa la mitingurile organizate de PSD pe 9 decembrie, Tăriceanu a spus:
„Nu știu cine organizează proteste, eu nu sunt încă informat, dar lumea e liberă să protesteze. Se întâmplă de atâta vreme. E în ultima vreme o anumită tendință de a muta disputele politice, lupta politică, din Parlament, care este forumul democratic, în stradă. (…) Nu știu, eu cred că nu e nevoie în acest moment de mitinguri de susținere”. 

El a precizat, după ședința Biroului permanent al Senatului, că luni sau marți va avea loc „ședința săptămânală de coaliție”, în urma căreia va putea face mai multe comentarii.

„O să avem o ședință de coaliție și, probabil, voi afla mai multe și atunci voi putea să fac și alte comentarii”, a adăugat Tăriceanu, citat de Agerpres.

Senatorul Claudiu Manda, lider al organizației PSD Dolj, estimează că la mitingul organizat pe 9 decembrie, la Craiova, vor fi prezente 30.000 de persoane.

„Din câte am înțeles, sunt foarte multe organizații județene care vor face (astfel de mitinguri — n.r.). (…) Pot să vă spun clar că noi la Dolj stabilisem inițial pentru ora 17.00, a rămas ora 15.00, ca să ne sincronizăm și cu alte organizații județene. La Dolj ne așteptăm să fie, probabil, în jur de 30.000 de oameni”, a precizat el, la Palatul Parlamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri