Caută
Close this search box.

Tăriceanu vrea cu tot dinadinsul să dea Palatul Elisabeta Familiei Regale

Călin Popescu Tăriceanu consideră că o eventuală retragere a dreptului de folosinţă de către Familia Regală a Palatului Elisabeta ar însemna un pas înapoi faţă de actualul statut pe care statul român l-a acordat acestei familii.

„Având în vedere toate aceste lucruri care s-au derulat într-o lungă perioadă de timp, să se ia Palatul Elisabeta mi s-ar părea ca un pas înapoi pe care nu îl văd nicidecum cum ar putea să fie justificat. (…) Cu ocazia funeraliilor regelui Mihai am observat o ţară întreagă care şi-a plâns ultimul monarh şi care a avut un moment în care a realizat care a fost rolul regelui, rolul monarhiei în România. Această decizie de a renunţa la acordarea dreptului de folosinţă pentru Palatul Elisabeta nu îl văd înscriindu-se în această logică de până acum”, a spus vineri Tăriceanu, la Senat, citat de stiripesurse.ro.

Întrebat dacă Familia Regală trebuie să aibă reşedinţa la Palatul Elisabeta sau doar drept de folosinţă a Palatului, Tăriceanu a spus:

„Vorbim de un lucru simplu: poate să folosească Palatul Elisabeta sau nu poate? Că e definit ca reşedinţă, nu cred că asta e problema de care ne împiedicăm în acest moment!”.

Un răspuns

  1. are tupeu, nenorocitul, ce, parca da de la el? Se vede ca in ultimele 2 luni nu a fost hranit doar cu tarbosala, i s-a mai dat si ceva porumb si mei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri