Caută
Close this search box.

Un veac de la Marea Unire: Apelul academicienilor români pentru apărarea identității. VIDEO

Un veac de la Marea Unire, în ultima emisiune difuzată pe postul 6TV, aduce în prim plan evocarea lui Ionel Brătianu, unul dintre artizanii Marii Uniri, dar și apelul academicienilor români pentru apărarea identității naționale.

În ultima ediție a emisunii realizată de Alba Popescu, dedicata Zilei Nationale, puteti urmari un omagiu dedicat „puilor de lei”, evocarea personalitatii lui Ionel Bratianu – conducatorul din umbra al Romaniei in perioada Marii Uniri, filmul documentar „Unirea cea Mare si un „Dialog Esential” cu Dl. Academician Victor A. Voicu, Secretar General al Academiei Romane despre apelul academicienilor romani in apararea identitatii, independentei, unitatii si suveranitatii nationale si alte subiecte foarte interesante.

https://www.youtube.com/watch?v=jI0zm83vPdc&feature=youtu.be

Un răspuns

  1. probabil ca in Romania nu exista- ca institutie- ceva mai nesimtit si fariseic decat aceasta adunatura de fripturisti de duzina si de falsi intelectuali(99% au ajuns doctori si academicieni prin furt intelectual, plagiat), care plang (oricum , cu lacrimi de crocodil) la capul mortului, insa nu au facut absolut nimic pentru a-l salva; exact asta fac ei, au inchis ochii cand tara a fost vanduta la modul cel mai fizic, iar acum vorbesc despre suveranitate…Suveranitatea cui, cand Romania-PRACTIC, REAL- NU mai este a Romanilor, un sfert din populatie deja si-a luat lumea in cap, din primavara vor pleca in Canada zeci de mii sau chiar sute de mii, si doar putini se vor mai intoarce…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri