Caută
Close this search box.

VIDEO Celebrul violinist David Garrett revine anul viitor în București

David Garrett

Violonistul David Garrett va susţine al doilea concert la Bucureşti, anul viitor, pe 9 iunie, după ce biletele pentru primul său show de la Sala Palatului, de pe 8 iunie, au fost cumpărate aproape în totalitate.

Celebrul violinist David Garrett

Biletele pentru spectacolul din 9 iunie au fost puse luni în vânzare.

Acestea sunt disponibile în reţeaua Eventim la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.eventim.ro, la preţuri ce variază între 140 lei şi 450 lei, în funcţie de categoria de loc.

Printre muzicienii ce îl vor însoţi pe scena de la Bucureşti se numără Franck van der Heijden, dirijor şi chitară solo – producător care a lucrat cu artişti precum David Guetta, Andrea Bocelli şi chiar Michael Jackson – şi John Haywood, clape/pian – producător britanic căutat în special pentru compoziţiile create pentru marile evenimente sportive pentru BBCITV şi ESPN.

David Garrett cântă pe o vioară „A. Busch” Stradivarius ce datează din anul 1716 şi este cel mai rapid violonist din lume, înregistrat în Guinness World Records pentru interpretarea „Flight of the Bumblebee” de Nikolai Rimski-Korsakov în 66,56 secunde, iar mai târziu în 65,26 secunde.

Muzicianul a fost invitat la Festivalul „George Enescu” în 2012, 2015 şi 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri