Caută
Close this search box.

VIDEO Justin Timberlake lansează un nou album inspirat din viața sa

Justin Timberlake a anunţat marţi lansarea, după o pauză de aproape cinci ani, a unui nou album, artistul american promiţând melodii cu un ton mai ”personal”, inspirate de originile sale şi de familie, precizează AFP.

Justin Timberlake. Foto: etonline.com

Actorul şi cântăreţul în vârstă de 36 de ani va lansa ”Man of the Woods”, cel de-al cincilea album solo de studio, pe 2 februarie, cu două zile înainte de recitalul său din cadrul Super Bowl, finala campionatului de fotbal american şi unul dintre cele mai vizionate evenimente de televiziune din Statele Unite, arată Agerpres.

Timberlake a anunţa lansarea viitorului material discografic printr-un videoclip postat pe reţelele de socializare care îl înfăţişează în mijlocul naturii, mai precis într-o pădure acoperită de zăpadă, care se doreşte un ecou al titlului albumului ”Man of the Woods” (”omul pădurilor”).

”Acest album este inspirat de fiul meu, de soţia şi familia mea, dar, de asemenea, mai mult decât orice alt album pe care l-am compus, de către locurile de unde vin”, se confesează cântăreţul în videoclip, înainte să adauge: ”este personal”.

Căsătorit cu actriţa Jessica Biel în vârstă de 35 de ani, împreună cu care are un fiu născut în 2015, Justin Timberlake a copilărit într-o regiunea rurală în apropiere de Memphis, în statul Tennessee, una dintre capitalele americane ale muzicii blues şi soul.

Lăsând să se audă acordurile unei chitare acustice, videoclipul anticipează sonoritatea mai întunecată a acestui album. În final, clipul îl înfăţişează pe Justin Timberlake în studio alături de Pharrell Williams, cântăreţ şi producător, creatorul multor hituri rap şi pop.

Celebru în Statele Unite după ce a participat la emisiunea ”The Mickey Mouse Club” când era doar un adolescent, Justin Timberlake a devenit o vedetă cunoscută în lumea întreagă la finalul anilor ’90 cu trupa de băieţi NSYNC. Ulterior a făcut tranziţia către o muzică mai matură cu sonorităţi R&B, în special pe albumul său ”FutureSex/LoveSounds”, lansat în 2006.

Cele mai recente albume, ”The 20/20 Experience” şi ”The 20/20 Experience – 2 of 2”, au fost lansate în 2013.

Timberlake a revenit în fruntea topurilor muzicale în 2016 cu noul single ”Can’t Stop the Feeling!”, compus pentru filmul ”Les Trolls”. Artistul se concentrează însă mai mult pe cariera actoricească, iar anul trecut a apărut pe afişul celei mai noi producţii Woody Allen, ”Wonder Wheel’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri