Caută
Close this search box.

Război în PSD: Dragnea ar vrea să-l dea jos pe Tudose din fruntea guvernului

Liviu Dragnea vrea înlocuirea lui Mihai Tudose din fruntea Executivului.

FOTO:.antena3.ro

Dragnea s-a întâlnit, la finalul anului, cu principalii lideri ai partidului pentru a discuta posibilitatea de a schimba premierul în această lună, potrivit informaţiilor Digi24.

La această întâlnire au participat șase persoane – cei mai importanți lideri ai PSD, oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea.

Președintele PSD le-ar fi vorbit despre posibilitatea ca Tudose să fie al doilea premier înlocuit de partid, după Sorin Grindeanu, în condițiile în care se punea oricum problema unei evaluări a miniștrilor și a unei remanieri guvernamentale în această lună.

În cadrul întâlnirii au existat tensiuni şi discuţii aprinse. Liviu Dragnea a argumentat că nu se mai înțelege cu Mihai Tudose, dar, pe de altă parte, a existat și argumentul că președintele Iohannis a declarat că nu mai numeşte un premier din partea PSD în cazul în care și Mihai Tudose este înlocuit. Iar acest lucru ar pune PSD într-o situație foarte dificilă.

Informația vine la o zi după ce nr. 2 din PSD, Niculae Bădălău, vorbea despre o posibilă restructurare a Guvernului, astfel încât să ajungă la 16-17 portofolii, în loc de 24, cât are acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri