Caută
Close this search box.

Incredibil: Simona Halep, obligată de organizatori să joace în … sală, din cauza ploii de la Shenzhen

UPDATE. MECIUL NU A ÎNCEPUT NICI LA ORA 12:45 .

UPDATE  Partida va începe în sală, la ora 12:30 și nu se va televiza, întrucât chinezii nu au cum să mai producă evenimentul. Nu vor fi nici spectatori, ci doar oficiali și reprezentanți ai presei. Biletele pentrui finale vor fi returnate, iar banii primiți înapoi de plătitori. Practic, acesta este planul de avaroe pentru o finală WTA, plan la care se apelează în cazuri foarte, foarte rare.

Simona Halep, jucătoarea nr.1 a lumii, se află într-o situație fără precedent în cariera sa! La Shenzhen, în China – unde liderul mondial al tenisului feminin trebuie să dispute atât finala de simplu, cât și cea de dublu – plouă intens și fără oprire, astfel că organizatorii au decis ca meciurile să nu se mai dispute pe terenul obișnuit, ci în…sală!

În mod nemaiîntâlnit până acum, organizatorii, atât WTA cît și cei locali, le obligă pe finaliste să joace indoor, așadar într-o sală de sport din apropierea arenei, acolo unde, între multe alte inconveniente, nu e posibilă nici transmisiunea tv a finalelor de simplu și dublu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri