Caută
Close this search box.

De ce a oferit o sumă fabuloasă Brad Pitt pentru a o întâlni pe Emilia Clarke, eroina seriei „Game of Thrones”

Brad Pitt a oferit 120.000 de dolari pentru a urmări un episod din „Game of Thrones” alături de protagonista serialului, actriţa britanică Emilia Clarke, în cadrul unei licitaţii caritabile, potrivit Variety.

Foto: cosmopolitan.com

Licitaţia a avut loc în cadrul galei anuale organizate de Sean Penn pentru locuitorii din Haiti. Astfel, a fost ocazia perfectă pentru ca Brad Pitt să liciteze o seară de sâmbătă în faţa televizorului alături de Emilia Clarke pentru colosala sumă din şase cifre.

Licitaţia pentru vizionarea unui episod din Game of Thrones în compania Mamei Dragonilor a pornit de la 20.000 de dolari, însă suma a crescut rapid, scrie Gândul.

Până la un moment dat, bătălia s-a dus între Brad Pitt şi Kit Harington. Când Brad părea să fie câştigător, un bărbat din sală a licitat fabuloasa sumă de 160.000 de dolari şi şi-a asigurat „victoria”.

Gala organizată de Sean Penn are rolul de a ajuta comunităţile defavorizate din Haiti şi a fost lăudată la scenă deschisă de Leonardo DiCaprio. În cadrul ediţiei din acest an s-au strâns peste 3 milioane de dolari.

Şi Emilia Clarke s-a numărat printre cei care au oferit sume uriaşe în cadrul galei, aceasta câştigând licitaţia pentru un tablou al artistului Josh Smith, pentru care a oferit 90.000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri