Caută
Close this search box.

Brit Awards 2018. Ed Sheeran şi Dua Lipa în topul nominalizărilor

Cântăreţii Dua Lipa şi Ed Sheeran domină nominalizările la ediţia din acest an a premiilor industriei muzicale britanice, Brit Awards, cu cinci, respectiv patru selecţii, transmite AFP, citaţi de Mediafax

Cel de-al treilea material discografic al cântăreţului britanic Ed Sheeran, „Divide”, a fost nominalizat la categoria „cel mai bun album britanic”, alături de discurile de debut ale artiştilor Dua Lipa, Stormzy, Rag’n’Bone Man şi J Hus.

Artistul a fost nominalizat şi la categoria „cel mai bun cântăreţ britanic al anului”, alături de Liam Gallagher (ex-Oasis), Stormzy, Loyle Carner şi Rag’n’Bone Man.

Dua Lipa, în vârstă de doar 22 ani, a obţinut cinci nominalizări, printre care şi pe cea de la categoria „cea mai bună cântăreaţă britanică”. Paloma Faith, care a obţinut acest premiu în 2015, Kate Tempest, Jessie Ware şi Laura Marling sunt şi ele nominalizate la această categorie, potrivit sursei citate.

Anul trecut, gala Brit Awards a fost dominată de David Bowie, care a primit postum premiile pentru cel mai bun artist britanic şi cel mai bun album britanic („Blackstar”).

Gala Brit Awards 2018 va avea loc la Londra, pe 21 februarie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri