Caută
Close this search box.

ULTIMA ORĂ! PSD i-a retras sprijinul lui Mihai Tudose. Premierul a demisionat

UPDATE Votul s-a încheiat. PSD i-a retras sprijinul lui Mihai Tudose, care a demisionat din fruntea guvernului.

UPDATE Doi lideri locali ai PSD și europarlamentarul Viorica Dăncilă au cerut demisia premierului Tudose. În acest moment, se votează retragerea sprijinului pentru premier.

În primele trei ore de şedinţă a CEx, nici una dintre tabere nu ar fi cerut vreo demisie.

UPDATE Aproximativ 30 de lideri de organizații locale ale PSD au semnat o scrisoare prin care cer tranșarea conflictului dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose prin demisia premierului, potrivit unor surse citate de Digi24.

Comitetul Executiv Național al PSD s-a reunit la ora 16.00. Astăzi se va tranşa soarta premierului Tudose.

FOTO:.antena3.ro

Premierul a cerut demisia ministrului de Interne, în urma scandalului provocat de poliţistul acuzat de pedofilie, şi reducerea numărului de portofolii din cabinet. Cea mai recentă reacţie a unui lider social-democrat pare să indice, totuşi, că şedinţa se va încheia cu un armistiţiu.

Din informațiile Digi24, 22 de organizații stau în spatele liderului de partid, însă nu toți vor demiterea cabinetului Tudose. Pe premier îl sprijină mai mulți miniștri și opt organizații județene importante.

Liviu Dragnea a sosit la sediul PSD destul de supărat și a părut să îndrepte o săgeată către Codrin Ștefănescu: „Am aflat de la dl. Ștefănescu ce avem de făcut”.

Înainte de Liviu Dragnea, la PSD a venit și Carmen Dan, ministrul de Interne, care a spus că e dispusă să demisioneze, dacă aceasta va fi decizia colegilor.

„Dacă partidul îmi va cere, voi face asta”, a spus Carmen Dan, întrebată de jurnalişti dacă va demisiona din funcţia de ministru, potrivit News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri