Caută
Close this search box.

Oficial, unanimitate în CEx PSD pentru Viorica Dăncilă premier: ”Este tot ceea ne dorim noi”

Așa cum MagnaNews a anticipat ceva mai devreme, europarlamentarul Viorica Dăncilă (54 de ani) a fost propusă în unanimitate de Comitetul Executiv Național al PSD pentru funcția de premier al României, în locul demisionarului Mihai Tudose. Propunerea a venit din partea giurgiuveanului Nicolae Bădălău.

În legătură cu această propunere, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a spus la Antena 3: „De mult nu s-a mai întâmplat să fie toată lumea de acord. Este foarte important. Niciodată nu am văzut o asemenea susținere de care s-a bucurat Viorica Dăncilă, este o susținere totală și din partea băieților, nu numai a fetelor, ca să zic așa. Avem garanția, Viorica Dăncilă reprezintă tot ceea ce ne dorim noi, cei care suntem membri PSD. E o femeie puternică și imaginea României pe plan internațional va avea foarte mult de câștigat după această nominalizare. Nu cred că președintele Iohannis va respinge așa ceva”, a completat Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea, liderul PSD, a spus ce o ecomandă pe cea propusă oficial de PSD „Viorica Dăncilă este europarlamentar din ianuarie 2009, este o femeie civilizată, deosebit de comunicativă și are o relație bună cu oficiali din Comisia Europeană”.

„În interiorul partidului, Viorica Dăncilă este respectată. Este veche în partid, nu a avut niciodată vreun conflict cu nimeni. Asta este o garanție pentru toți colegii că Viorica Dăncila nu va genera acțiuni care să ne aducă în cele două situații pe care le-am depășit”, a mai spus Liviu Dragnea, marți, după ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

(foto România Liberă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri