Caută
Close this search box.

Între depresie, alcool şi abuzurile din copilărie. Drama artistei Dolores O’Riordan

Prietenii artistei de la The Cranberries spun despre Dolores O’Riordan  că aceasta era extrem de deprimată. Anul trecut, cântăreaţa a dezvăluit că pe tot parcursul carierei sale s-a luptat cu depresia şi cu tulburări psihice, culminând cu o tentativă de suicid în 2013.

Chiar unul dintre pritenii artistei a dezvăluit pentru revista People că aceasta i-a lăsat un mesaj în căsuţa vocală, înainte ca ea să fie găsită moartă în camera sa de hotel din Londra.

“Dolores mi-a lăsat un mesaj, chiar după miezul nopţii, în care îmi spunea cât de mult i-a plăcut versiunea Zombie a celor de la Bad Wolves. Abia aştepta să ne vedem în studio să înregistrăm”, a spus Waite. “Părea plină de viaţă, glumea şi era nerăbdătoare să se vadă cu mine şi cu soţia mea, săptămâna aceasta.Vestea morţii ei este devastatoare, iar gândurile mele se îndreaptă catre Don, fostul soţ, către copii şi către mama ei“, a adăugat acesta.

Cântăreaţa a fost diagnosticată cu sindrom bipolar în anul 2015 şi a vorbit despre lupta cu tulburările de alimentaţie, cu alcoolul şi cu abuzurile din copilărie. În ultima vreme, artista suferea de dureri de spate care au şi forţat-o să anuleze multe dintre concertele din 2017.

Dolores le declara celor de la Metro anul trecut: “Sunt două capete ale spectrului – poţi deveni foarte deprimat şi întunecat şi-ţi poti pierde interesul faţă de tot ceea ce iubeşti, apoi devii super maniac“, spunea artista. “Când eşti maniac, nu poţi dormi şi devii foarte paranoic. Aşa că am tratat aceste probleme cu medicamente“.

În februarie 2016, O’Riordan povestea că îşi îmbunătăţeşte sănătatea mintală cu ajutorul muzicii, al dansului şi al concertelor, după ce a evitat o condamnare în urma unui atac asupra unui poliţist. În 2014, cântăreaţa a lovit şi scuipat un poliţist pe un aeroport din Irlanda

Preotul din oraşul natal al artistei a confirmat că funeraliile solistei vor avea loc în Irlanda. Părintele James Walton a mai spus: “Am aflat în această după amiază (15 ianuarie). Familia este devastată. Moartea ei este un real şoc. Am întâlnit-o pe Dolores de două-trei ori când venea sa-şi viziteze familia. Era o persoană încântătoare. Familia încă aşteaptă mai multe informaţii de la Londra despre decesul ei“.

Solista trupei The Cranberries, Dolores O’Riordan, a murit la Londra, la vârsta de 46 de ani. Aceasta se afla în capitala britanică pentru o sesiune de înregistrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri