Caută
Close this search box.

Premierul nipon: ”De-acum, românii vor putea călători fără viză în Japonia”

shinzo abe

Primul șef de guvern al Japoniei aflat în vizită oficială la București, Shinzo Abe,  a fost primit de președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Cei doi lideri au făcut declarații legate de legăturile economice, politice și sociale dintre România și Japonia.

Ca o încununare a discuțiilor, premierul nipon a făcut o frumoasă surpriză tuturor românilor: el a anunțat că oricare cetățean român va putea călători de-acum înainte fără viză în Japonia. (foto independent.co.uk)

2 răspunsuri

  1. Cu siguranta Niponi vor respecta Romani indiferent de etnie Acesti oameni de inalta tinuta morala nu batjocoresc muncitori straini ce le munceste in fabrici sau pe ogorul agricol ,CU siguranta Romani vor munci corect si vor fi tratati ca cetateni europeni corect dupa munca si plata.

  2. Un lucru bun si correct, dar marele avantaj… pentru Japonia! I ar aceasta pentru ca omul „de rand” nu-si permite sa calatoreasca „la capatul lumii” si nici nu prea ar gasi de lucru acolo, chiar si munca necalificata este complexa pentru romani, nu mai vorbim de living cost in prima luna si de marea bariera, limba…Deci in Japonia se vor duce cei cu bani, in vacante sau cei care sunt obsedati de very young pussy, fetele japoneze sunt foarte dezinhibate si foarte generoase, asa ca… Cumva, precum in cea mai frumoasa poezie(a timpurilor moderne, altfel Luceafarul ramane nr.1) in limba romana, anume” Noaptea Petuniilor”: „Am sa ma mut chiar peste tara Soarelui Rasare,/ Peste ciresii cei salbateci, cu miezuri dulci-amare,/Si’n trecere si mut, am sa ascult a samurailor mandrie si durere,/ Cum isi implanta-n pantec, ei singuri, otelul, cu putere./Acolo , unde o gheesa, de lux prostituanta,/Era plimbata , cu ambasadori, in alegoric car,/Charmanta, rafinata si chiar putin pedanta,/Intr-o societate dublu-inchisa, ea ajunsese star.”
    cele 50+ strofe ale poemului citat mai sus se gasesc publicate pe pagina poeziile.com la autorul „Noaptea Petuniilor”…Forma si numarul de strofe final inca se mai lasa asteptate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri