Caută
Close this search box.

Românul-erou care s-a luptat cu teroriştii la Londra, lăsat de izbelişte, este în proces cu britanicii

românul-erou

Românul-erou care s-a luptat cu teroriștii la Londra vrea să dea în judecată statul britanic şi cere despăgubiri.

Cine sunt cei doi români răniţi în atentatul de la Londra

Florin Morariu
FOTO: romaniajournal.ro

Florin Morariu e supărat şi consideră că britanicii sunt nerecunoscători. Autorităţile nu i-au asigurat protecţie, la serviciu nu s-a putut întoarce din cauza traumei, iar proprietara casei unde stătea cu chirie i-a cerut să plece, de teamă să nu se răzbune pe ea prietenii atentatorilor.

Românul-erou a apărat trecătorii înspăimântaţi

Românul-erou de 32 de ani de la Iaşi se plânge că a rămas doar cu mulţumirile britanicilor. În iunie 2017, când un grup de tineri a început să înjunghie oameni la întâmplare într-o piaţă aglomerată de la Londra, lucra în apropiere şi a încercat să alunge agresorii. A deschis uşile brutăriei ca să ofere adăpost trecătorilor înspăimântaţi.

Românul-erou vrea să se întoarcă în ţară

„Mi-au spus că nu pot să ma încadreze în protecția martorilor, deoarece cei trei au murit și ceilalți 12 au fost arestați. Oriunde mă duc eu trebuie să fiu atent să mă uit să văd dacă nu se întâmplă ceva”, spune Florin Morariu, care se gândeşte să se întoarcă în România, potrivit digi24.ro.

„El avea contract de muncă, avea o ședere de trei ani de zile în Anglia și în mod sigur are o protecție socială, concretă. E vremea să facem mai mult decât s-a făcut până acum pentru eroul nostru”, spune Gianina Poroșnicu, avocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri