Caută
Close this search box.

Ecaterina Andronescu, o palmă la adresa manifestanţilor: Protestatarii ar fi plătiţi de unii primari

Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a declarat la Digi24 că este posibil ca unii protestatari să fie plătiţi de primari.

Ecaterina Andronescu
FOTO. click.ro

Mai mult, Andronescu spune că manifestaţiile din București și din țară strică imaginea României în afară și acreditează ideea că România este o țară instabilă și neguvernabilă.

„Nu sunt din categoria celor care ar aplauda sau ar susține, sau nu s-ar bate cu toate resursele de care dispune împotriva celor corupți. Avem instituții în statul acesta.

Vom avea în continuare legi care nu îi vor împiedica pe cei din aceste instituții să îi ancheteze pe bază pe probe pe corupți.

Ce mă îngrijorează în aceste demonstrații nu e faptul că oamenii au ieșit în stradă. E dreptul lor de a protesta față de lucruile care îi nemulțumesc.

Andronescu: Protestele strică imaginea României

Dacă aceste demonstrații generează instabilitatea țării, dacă ele transmit un mesaj în afară că România este într-o țară neguvernabilă, atunci trebuie să își asume responsabilitatea toți cei care poate din spate i-au îndemnat să iasă.

De ce fac această precizare? Pentru că pot să vă transmit mesajele care spun că unii primari, vă dau exemplu un mesaj primit de cineva din Roman, au plătit transportul celor care au ieșit în stradă. Dacă ies pentru că sunt nemulțumiți este dreptul lor constituțional și trebuie să îi respectăm.

Dacă cineva vrea să arate că România este o țară neguvernabilă, trebuie să își asume responsabilitatea”, a acuzat Ecaterina Andronescu.

Legile Justiţiei sunt bune

Ecaterina Andronescu susţine că nu a văzut articole care încalcă independența Justiției:

„Codurile penale nu au fost modificate. În ce privește cele trei legi care au trecut prin Parlament, sunt departe de a fi intrat în vigoare. Sunt pe masa CCR și dacă va decide că anumite articole sunt neconstituționale, acele articole trebuie modificate urgent.

Îmi doresc o justiție independentă. Nu am văzut care ar fi articolele care afectează independența Justiției, pentru că eu cred că într-un stat de drept Justiția trebuie să fie independentă.”

5 răspunsuri

  1. stafida mucegaita incearca sa abureasca lumea…Pai daca ” nu am vazut articole care incalca independenta justitiei”, atunci de ce se chinuie sa vina cu altele noi, inseamna ca inainte nu au fost bune, insa tot ei erau la guvernare…Este clar ca ei vor sa le modifice incat justitia sa fie la cheremul lor, in asa fel incat mafiotii cei mari sa scape , de regula, si la dorinta lor sa intre la parnaie doar cei care „rupa randurile” si-desigur- oricine din opozitie sau neutru…

  2. MANIFESTAȚIILE STRICĂ ACUM IMAGINEA ROMÂNIEI, NU FAPTUL CĂ PREMIERUL NIPON A VENIT DE LA 70,000 KM (VIZITĂ ISTORICĂ) CA SĂ SEMNEZE TRATATE ECONOMICE CARE AR FI FOST DE BUN AUGUR PENTRU ROMÂNIA. NU NUMAI CĂ ACEST DOMN NU A FOST ÎNTÂMPINAT DE CINEVA DIN GUVERN… (MĂCAR DE FAȚADĂ) BA MAI MULT GUNOIUL DE ȘERBAN NICOLAE, SENATOR PSD/PCR A FĂCUT ȘI MIȘTO.

  3. Razvane ai cam chiulit de la geografie daca iti rezulta intre Tokio si Bucuresti 70.000 km! In realitate sunt doar 8900 km cu avionul. Pamantul la ecuator are o circumferinta de 40.075 km deci premeriul japonez ar fi trebuit sa ocoleasca de doua ori Pamantul dupa calculele tale sa ajunga la Bucuresti :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri