Caută
Close this search box.

Un artist român cucerește America. Află despre cine este vorba! VIDEO

Drei Ros, artistul de origine româna care a colaborat cu Rick Ross, Pusha T, Akon, aduce în atenția fanilor un nou material video, „Loco”.

„M-am mutat în S.U.A. la vârsta de 16 ani, am locuit într-o comunitate unde dominau afro-americanii, iar acolo se asculta doar hip-hop si R’n’B. Așa am început să compun și să cânt hip-hop, care pentru mine înseamnă viață. Fiecare piesa reprezintă propriile trăiri, iar de cele mai multe ori încerc să transmit un mesaj puternic abordând probleme sociale, dar fac și piese de club, prin care vreau să binedispun ascultătorii. De-a lungul timpului am colaborat cu numeroși artiști cunoscuți, români și americani, dar cea mai mare cred că a fost colaborarea cu Akon. (…) În iunie 2011 am fost contactat și mi s-a oferit șansa să înregistrez o piesa cu Akon, care era concepută de acesta mai demult și neterminată. Acum am multe piese în „sertar” și abia aștept să vi le prezint și vouă”, declară Drei Ros.

Piesa „Loco” a fost produsa de catre Foreign Teck (The Mechanix), care a mai produs si pentru Bryson Tiller, Post Malone, Travis Scott, Chris Brown, Rick Ross, DJ Khaled, Meek Mill, Kanye West, Ty Dolls $ign.
Videoclipul a fost realizat de Matty J si a fost filmat in Phoenix si in Los Angeles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri