Caută
Close this search box.

Dragnea: Membrii PSD cercetaţi penal pot face parte din guvern

Liviu Dragnea a declarat, luni, că membrii partidului cercetaţi penal vor putea face parte din noul cabinet.

Dragnea

„PSD a decis să-şi facă Guvernul, şi nu alte instituţii”, a subliniat preşedintele PSD.

„Ţinem cont de votul românilor”

Întrebat după şedinţa Comitetului Executiv Naţional dacă membrii PSD care sunt cercetaţi penal vor putea face parte din nou Cabinet, Liviu Dragnea a răspuns afirmativ.

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, alături de Hans Klemm de Ziua Naţională a României

„Am hotărât să ne facem noi Guvernul şi nu alte instituţii.(…) Am hotărât să ţinem cont de votul românilor din decembrie anul trecut şi să ne facem noi Guvernul”, a adăugat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

4 răspunsuri

  1. Desi pare fantastic, era -pana la urma – de asteptat, cu CAT SUNT MAI MULTI PENALI, in structurile spre si din varf, cu atat devine mai putin probabil ca cei din varf(liviu_Ali_Baba, taratzeanu, Al Capone-taratzeanu, etc.) pot fi adusi in fata justitiei… Exact ce spuneam, 2-3 personaje din varf, ajutate de cel mult cateva mii -la centru si in teren-(adica sub 0,2 la MIE din populatie,) au pus botnita, hatzuri, jug, sa si samar pe 20 de milioane de romani si-i calaresc cum vor …Nu te crucesti cand te gandesti ca asemenea populatie vrea sa fie considerata natie si inca una civilizata?

  2. Si Jmecher , Liviu -Ali Baba, se pare ca vrea sa promoveze femeile, insa -acum e sigur- face alegerile pe baza rezistentei in harem, putem zice liviu-Ali-Baba si All-babele , conduc noul Turn Babel, Romania…
    Daca foto. cu prim-ministressa sunt recente( vai si vai, daca sunt mai vechi!) , sefa All babelor poate fi expusa ‘in nature”, la muzeul de ceara al celebrei Madame Tussauds, poate mai deschide o expozitie cu Chamber of Horror si in Pakistan..

  3. Macron: Este posibil un acord special intre Marea Britanie si Uniunea Europeana Sambata, 20 Ianuarie 2018(…) 2-Nucleul Germania-Franta se distanteaza de estul Europei(…)___–-___ 2 titluri bazate pe niste realitati care ar trebui sa ne spuna ca , pana la urma, Franta si Germania pot restrange „marea Europa”(***), putand renunta usor la tarile neperformante cam la niciun capitol, iar una este Romania…Imblanzirea lor (acord special cu Anglia) vine tocmai in intampinarea acestui mare divort, Germania si Franta sunt singureele tari europene care nu doresc -organic- sa fie consiliati-daramite condusi!- mai ales de USA , nici macar prin intermediul Angliei, asa ca pentru a rezista , apeleaza la acest tratat special, s-ar putea ca in cativa ani Kaizerul sa fie ales in acelasi timp in cele 2 tari, si multe alte lucruri(ministere, etc.) sa devina comune, practic se va forma un superstat european, fara indoiala superstat…(*** in special dupa ce au supt creierele de valoare din aceste tari est europene, dar si sclavii cei mai docili, pentru muncile mai de jos)PS un gand pios pentru ceausescu, mai ales ca este iarna, sa speram ca este la caldura! O merita din plin, el a adus tara la acest punct, actual.

  4. E o noutate socialista. Pesemne unii colegi de partid se gândesc că dl Mazăre ar călători mai mult, la Externe, decât dl Meleşcanu, realizând contacte benefice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri