Caută
Close this search box.

Simona Halep o învinge magistral pe Osaka, în pofida tuturor problemeleor cu glezna și cu oboseala turneului

Victorie de manual și de antologie pentru marea noastră campioană, 6-3, 6-2 pentru Simona Halep, calificată în sferturile Australian Open, victorie în fața unei jucătoare în mare formă, Naomi Osaka, aceea care nu pierduse niciun set în turneu până la acest meci.

Prin urmare, în pofida seioaselor probleme cu glezna stângă – care a recidivat, nefiind prima accidentare -, în ciuda oboselii uriașe acumulate în meciul-maraton, de 4 ore, cu Lauren Davis, Simona Halep, locul 1 WTA, a învins-o fără drept de apel, luni dimineață, în optimile de finală ale Australian Open, pe japoneza Naomi Osaka, locul 71 WTA. A fost

Simona Halep – Naomi Osaka 6-3,6-2.

Astfel, Simona își egalează cea mai bună performanță la Australian Open, calificarea în sferturi de finală. În mod normal, ea nu se va opri aici. În meciul cu Osaka, Simona a fost stăpână pe serviciul ei (poate mai mult ca oricând), s-a arătat perfect echilibrată psihic și a avut multă liniște interioară, determinare și răbdare, chiar și atunci când Osaka avea minge de break sau conducea, cum a fost în primul set, cu 1-0, 2-1 și 3-2. A arătat, din toate punctele de vedere, ca un lider mondial care își asumă un statut pe cât de onorant și spectaculos, pe atât de dificil și ingrat.

Simona Halep va juca în sferturi de finală cu învingătoarea dintre Barbora Strycova (24 WTA) și Karolina Pliskova (6 WTA), ambele din Cehia, favorită fiind, desigur, Pliskova, una din cele trei pretendente la locul 1 WTA după acest turneu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri