Caută
Close this search box.

Simona Halep, în recital de zile mari la Australian Open, o demolează pe Pliskova. VIDEO

Simona Halep (locul 1 WTA) a făcut din nou spectacol și senzație la Melbourne, de data aceasta în fața uneia din marile favorite ale turneului și, în plus, una din cele trei jucătoare care îi vizau în mod direct poziția de lider mondial: Karolina Pliskova (6 WTA). Așadar a fost:

Simona Halep – Karolina Pliskova 6-3, 6-2. Scurt și cuprinzător.

https://www.youtube.com/watch?v=eu0KRds_jvc&feature=youtu.be

După 0-3 la debutul partidei, Simona întoarce excepțional la 5-3 și apoi câștigă primul set în stil de mare campioană, 6-3, în 27 de minute. Urmează 3-0 în setul doi, adică nouă game-uri consecutive, într-un stil entuziasmant al liderului WTA. Iar ”jocurile” erau făcute.

După această superbă victorie, Simona Halep va lupta în semifinale cu nemțoaica Angelique Kerber, fostul nr.1 mondial în 2016, cea care a trecut foarte ușor de americanca Madison Keys. Angelique Kerber (30 de ani, 16 WTA) a continuat astfel, și în această dimineață, forma remarcabilă de la sfărșitul anului trecut și începutul acestui an. Nemțoaica a surclasat-o neașteptat de ușor pe mult mai tânăra Madison Keys (22 de ani, 20 WTA) în sferturile de finală de la Australian Open, scor 6-1, 6-2, după doar 51 de minute.

Semifinalele feminine la Australian Open 2018:

Simona Halep (1 WTA) – Angelique Kerber (16 WTA),

Caroline Wozniacki (2 WTA) – Elise Mertens (37 WTA).

Foto GSP

3 răspunsuri

  1. Tipic pentru Simona, pierde primele mingi, dar dupa ce-si intra in mana, potopul, dupa ea… Totusi, cum am zis, Kerber este periculoasa, este -in primul rand- buna, a demonstrat(a fost locul I) dar acum are un nou atuu, este indoctrinata de fostul antrenor al Simonei, pe care l-a concediat, iar tipul trebuie sa aiba un dinte impotriva ei…La zi, oricum, Simona trebuie felicitata si sa-i uram success, chiar daca ar pierde aceasta partida, locul I nu depinde de Kerber ci de daneza Wozniack…

  2. Predictii:Multiplu laureat al premiului de cel mai bun jurnalist de tenis al anului, Peter Bodo explica motivele pentru care considera ca Simona va pierde meciul cu Kerber.
    …De 21 de ori campioana de Grand Slam in proba de dublu, fosta jucatoare Pam Shriver considera si ea ca Angelique Kerber are prima sansa…”____––_____Suna ca un bluestem, dar sa nu uitam ca cei care blesteama sau fac predictii, incearca sa forteze balanta in favoarea predictiei/blestemului lor, chiar si prin efectul psihologic…Insa sa nu uitam-deasemeni- ca nici toate profetiile lui Nostradamus nu „au iesit”, Simona trebuie sa fi citit si ea ce zic ce 2 si altii, cum merg casele de pariuri, etc., ea NU trebuie sa se gandeasca prea mult la aceste lucruri, trebuie sa fie pozitiva si-in joc- sa faca o exceptie, sa porneasca agresiv de la prima minge, indifferent cine serveste…

  3. „You can do what you want, just size the day/What you’re doing tomorrow’s gonna come your way…”(ACE of Base-BEAUTIFUL LIFE)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri