Caută
Close this search box.

Ce prioritate are Carmen Dan în noul guvern: Jandarmii sunt foarte solicitaţi

Carmen Dan, nominalizată ministru al Afacerilor Interne şi în Cabinetul Dăncilă, are gânduri mari pentru jandarmi, care ”sunt foarte solicitaţi”.

Carmen Dan

Prioritatea lui Carmen Dan este dotarea Jandarmeriei cu echipamente de intervenţie, pentru că jandarmii ”sunt foarte solicitaţi”. Un alt obiectiv al său este reformarea Poliţiei.

Criterii de integritate? „Nu înţeleg la ce vă referiţi”

”Jandarmeria, altă prioritate care nu a apărut acum, de a dota această armă importantă a ministerului cu mijloace şi echipamente de intervenţie, pentru că ei sunt foarte solicitaţi”, a adăugat Carmen Dan.

Mihai Tudose: Nu mai am cum să lucrez cu ministrul Carmen Dan

Întrebată de ce criteriile de integritate nu au fost luate în considerare la nominalizarea miniştrilor de către PSD, Carmen Dan a replicat, citată de News.ro: ”Nu înţeleg la ce vă referiţi.

Cei care au făcut nominalizările au susţinut şi de ce fac nominalizări (…) S-a discutat despre fiecare nominalizare şi ce îl recomandă”.

”Am început să facem lucruri bune, vom continua să facem lucruri bune”, a declarat Carmen Dan, în pofida tuturor criticilor şi acuzaţiilor care i se aduc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri