Caută
Close this search box.

Organizatorii Australian Open: Acel zâmbet al lui Simo pe care îl iubim. Anunţul făcut de Halep după finală

Simona Halep

Zâmbetul Simonei i-a cucerit și pe organizatorii Australian Open. Pe contul de Twitter al turneului, au fost postate două fotografii cu Simona zâmbind, însoțite de comentariul: „Acel zâmbet al lui Simo cu care ne obișnuisem și pe care îl iubim”.

Simona Halep
FOTO: Twitter @AustralianOpen

Simona Halep a declarat la conferinţa de presă de la Melbourne că a plâns după a treia finală de grand slam pierdută în carieră, dar şi-a recăpătat apoi zâmbetul.

„Pot încă să zâmbesc. E bine. Am plâns, dar acum zâmbesc. (…)

Mă simţeam pregătită, dar corpul meu nu a fost pregătit, deoarece am avut atât de multe meciuri lungi. Muşchii au fost obosiţi. Picioarele nu au fost suficient de bune. Dar din punct de vedere psihic eram pregătită. Simt că pot face faţă oricărei provocări, pot juca împotriva oricui şi pot învinge pe oricine”, a declarat Halep, citată de News.ro.

Simona: Azi, corpul meu a spus nu

„Sunt mândră de mine, am dat 100%. Viaţa merge mai departe. Dacă voi continua să muncesc şi să joc la fel, voi avea alte şanse. Azi, corpul meu a spus nu. Nu am putut să mă mişc aşa cum voiam, prea multe meciuri dure. (…)

Ştiu câţi jucători mari au aşteptat mult timp pentru primul titlu de Grand Slam. Dar eu încă aştept!”, a explicat Simona, citată de digisport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri