Caută
Close this search box.

Băieții lui Gigi Becali, meci de lux, duminică, cu echipa lui Fabio Capello și Zambrotta

Ar putea părea incredibil, dar este cât se poate de adevărat: FCSB, fosta Steaua, joacă duminică un meci care poate fi cel mai important din această perioadă – destul de lungă – a pregătirilor și căutărilor, mai ales că este vorba de o echipă la mare ”modă” în prezent, antrenată de celebrul tehnician italian Fabio Capello (foto), care a mai condus pe Real Madrid, Milan, Juventus, Roma, dar și naționalele Angliei și Rusiei. FCSB, antrenată de Nicolae Dică, joacă duminică, în Spania, cu chinezii de la Jiangsu Suning, unul din cele mai bogate și mai puternice cluburi din China, conform Forbes.

La acestă echipă activează acum celebrii Fabio Capello (antrenor principal), Gianluca Zambrotta (secund), precum și fotbaliști ca Ramires sau Teixeira.

FCSB nu a avut deloc un parcurs bun în pregătirile de până acum, pierzând toate meciurile  1-2 (în Turcia) cu Olimpik Donețk, apoi în urmă cu 3 zile, în Spania2-3 cu Admira Wacker Viena, meci în care la pauză scorul era 0-3.

Marți, 30 ianuarie, echipa lui Gigi Becali va mai juca cu NK Osijek, de la 17:00, după care, pe 3 februarie, foștii steliști vor reveni direct la Mediaș, unde vor susține primul joc de Liga I în anul 2018. (foto GB Times)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri