Caută
Close this search box.

Simona Halep: ”Alături de Darren Cahill voi câștiga următoarea finală de Grand Slam. La Melbourne nu este trofeul pe care îl doresc.”

Simona Halep a deținut timp de 16 săptămâni supremația mondială în clasamentul oficial WTA al tenisului feminin. Și o va mai face, fără îndoială, fiind acum a doua din lume, la o distanță foarte mică de primul loc al lui Wozniacki, 250 de puncte, care în tenisul mare înseamnă puțin. La Melbourne, unde a avut loc Australian Open, ea a demonstrat fără echivoc că poate învinge pe oricine, oricând, indiferent în ce condiții joacă și că, de fapt, chiar este cea mai bună din lume, așa cum a arătat clasamentul oficial timp de aproape 4 luni. Faptul că ea a pierdut la limită finala cu Caroline Wozniacki, în situația în care aceasta din urmă a recurs la un subterfugiu remarcat de toți specialiștii – chiar în momentul crucial al setului decisiv, când Simona câștiga game după game și mai avea doar două până la victorie – nu schimbă cu nimic situația. Dimpotrivă.

Cu o eleganță poate prea mare pentru lumea atât de dură a sportului, Simona Halep nu a invocat nicio secundă ceea ce a făcut pe teren adversara sa, spunând ca Wozniacki a meritat să învingă. Mai mult, Simona a fost chinuită de ambele glezne și picioare, ca și de durerile din tălpi, lucruri reale față de așa-zisele probleme la coapsă sau genunchi ale danezei, care nu a dat niciun semn de disconfort. Atunci când este întrebată, Simona ne demonstrează (și ne-a demonstrat din nou) că gândește matur și frumos, fără a acuza pe nimeni de nimic: ”Eu sint mulțumită tot ceea ce am făcut la Melbourne și de colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, căruia îi mulțumesc din nou. La a treia finală de Grand Slam pe care o voi juca alături de Darren (n.r. prima a fost anul trecut, la Roland Garros) cred că va veni și timpul nostru să câștigăm. La Australian Open nu este trofeul pe care mi l-am dorit, dar o finală de Grand Slam este întotdeauna o experiență cu totul deosebită, din care oricine poate învăța. La revedere, Melbourne, gata, a trecut, mergem mai departe. Anul abia a început.”

MagnaNews îi urează mult succes Simonei.  Suntem convinși că va face exact așa cum a promis. (foto cnn.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri