Caută
Close this search box.

Elev agresat la şcoală de mamele unor colegi: „Copilul meu a fost bătut cu bestialitate”

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă la o şcoală generală din Constanţa după ce un elev de clasa a V-a ar fi fost agresat pe holurile instituţiei de învăţământ de către mamele unor colegi, care veniseră să depună o plângere împotriva sa.

Foto: observator.tv

Incidentul s-a petrecut marţi, la Şcoala Gimnazială nr. 28 ”Dan Barbilian” din Constanţa, poliţiştii fiind sesizaţi de directorul unităţii de învăţământ.

Acesta spune că mamele veniseră la şcoală ca să depună o plângere împotriva băiatului, care le-ar fi terorizat copiii, dar lucrurile au degenerat, iar acestea s-au repezit asupra copilului, lovindu-l cu pumnii şi picioarele chiar pe holurile instituţiei.

Imaginile au fost filmate de către colegi, cu telefoanele mobile, şi au ajuns astfel şi pe reţelele de socializare.

Femeile au atacat-o şi pe sora mai mare a băiatului, după ce aceasta a încercat să intervină. Acum, mama copiilor a făcut publice imaginile pe o reţea socializare şi cere dreptate.

”Copilul meu a fost bătut cu bestialitate de către trei mămici în şcoala gimnazială 28 Dan Barbilian, Constanţa!”, a postat chiar mama băiatului.

https://www.youtube.com/watch?v=PJBre_iZN5M

La faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Secţiei 3 Constanţa, care au deschis o anchetă.

”Un elev al respectivei unităţi de învăţământ ar fi fost agresat fizic, în pauza dintre cursuri, de două femei, în vârstă de 30, respectiv 37 de ani. Cele două persoane în cauză sunt mamele a doi elevi, colegi de clasă cu persoana vătămată”, au precizat poliţiştii.

„S-a deschis o anchetă penală de poliție. Mămicile nu aveau dreptul să-și facă singure dreptate, chiar dacă elevul ăla e unul problemă. Era monitorizat de psihologul școlii, sunt tot felul de anchete făcute în timp, comisie de violență, de disciplină. Dar asta nu justifică cu nimic ce s-a întâmplat ieri la etaj 2. Școala are gardian. Era perioada pauzei, în pauză gardianul supraveghea curtea, de aia. Măsuri de securit în ceea ce privește serviciul pe care trebuie să-l desfășoare progesorii la nivelul holurilor și al școlii,” a declarat Petrică Miu, șef ISJ Constanța.

Băiatul agresat va fi examinat medico-legal, iar în cauză se fac deocamdată cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, şi conducerea şcolii a început o anchetă internă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri