Caută
Close this search box.

Horea Uioreanu, condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru mită și spălare de bani

Horea Uioreanu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, a fost condamnat definitiv la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. Curtea de Apel Cluj a redus cu două luni pedeapsa pronunţată de prima instanţă. Politicianul a fost trimis în judecată pentru corupţie.

Horea Uiorean. Foto: economica.net

Magistrații Curții de Apel Cluj s-au pronunțat, miercuri, asupra recursului facut de avocații lui Horea Uioreanu, după ce tribunalul Cluj l-a condamnat anul trecut la şase ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Horea Uioreanu a fost reţinut de procurorii DNA în 2014 şi apoi arestat preventiv pentru luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la spălare de bani. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi luat mită 15% din valoarea contractelor derulate pe bani publici.

Un răspuns

  1. „Imperiul contraataca!!!” Imperiul lui dragnea contraataca „statul paralel”, sau invers, nu prea conteaza atata timp cat sacalii se mai mananca intre ei, in fond partidele din Romania sunt doar masti si peruci, toti sunt fesenisti sadea, scursi din pecere…Adica scursori! Iar actiunea pare chiar serioasa, nici „condamnat cu suspendare”, nici drept de apel, ci „definitiv”, intr-adevar , aer proaspat in Justitia romaneasca… Insa „hop” nu zicem, pana nu vedem si cat executa, stiind ca -pe drum- justitiei i se face mila si-i cam lasa scapati, cu ani inainte de termen…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri