Caută
Close this search box.

Agitație în fotbal: Cristi Borcea pregătește o revenire în forță la Dinamo

Veste-bombă în legătură cu Dinamo, adusă, în mod paradoxal, tocmai de George Becali, patronul rivalilor de la FCSB (fosta Steaua), care a făcut o dezvăluire cu totul neașteptată, conform celor de la Gazeta Sporturilor: imediat după ce va părăsi închisoarea, în luna aprilie a acestui an, Cristi Borcea va reveni la FC Dinamo.

Tot Gigi Becali a fost cel care a dezvăluit cum că Borcea, care anunțase că se retrage din fotbal,  s-ar fi răzgândit după ce a văzut rezultatele unui sondaj publicat de GSP.ro. Borcea nu vrea să fie singur, el va mai avea doi sau trei investitori foarte importanți în jurul său, între care se rostește și numele lui Giovani Becali.

„Vreau să vă spun ceva în premieră, ceva ce n-am mai spus. Am vorbit cu finul Borcea, a plâns de bucurie când a văzut un sondaj în care a fost votat de 18.000 de oameni care îl vor la Dinamo. O să intre în fotbal când iese din pușcărie, vine pentru a se lupta cu mine!” a sublinat Becali, conform GSP.

”Doar din sezonul viitor ar putea investi Borcea, alături de alți doi investitori, așa mi-a spus. La Dinamo el va comanda, el vrea să pună tot la punct milimetric. E posibil ca Negoiță să rămână, cred că va rămâne, e dinamovist. Unul ar putea fi Badea, al treilea nu-mi dau seama cine ar putea fi”, a mai spus Gigi Becali la Pro X.

Cristi Borcea (48 de ani împliniți pe 17 ianuarie a.c.) se află în închisoare în urma condamnării primite în martie 2014 în Dosarul Transferurilor.

Borcea s-a aflat în conducerea clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare între 1998 și 2012, interval în care ”câinii roșii” au câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe ale României, echipa fiind aproape de a ajunge chiar în grupele Ligii Campionilor. Lui Cristi Borcea îi aparține celebra exprimare, din perioada în care Dinamo cucerea titlul și avea ambiții uriașe: ”Lăsați-ne să ne pregătim pentru Liga Campionilor!” (foto spynews.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri