Caută
Close this search box.

Alertă în București! Un pedofil, care ar fi agresat doi copii în lift, este căutat de polițiști

Alertă printre poliţiştii bucureşteni! Oamenii legii caută un bărbat acuzat că a agresat sexual, vineri dimineaţă, doi copii de 5, respectiv 9 ani, în cartierul Drumul Taberei.

captură video

Incidentul a avut loc în această dimineață, în sectorul 6 din București. Cei doi frați, o fetiță și un băiat, au plecat de acasă la o prietenă de familie, aflată la doar două străzi distanță, în timp ce mama lor era internată în spital cu al treilea copil, potrivit digi24.ro.

Când au ajuns în blocul respectiv, au urcat în lift împreună cu un bărbat, care se pare că i-a pipăit şi sărutat.

Din imaginile de pe camerele de supraveghere se mai observă că bărbatul coboară de la etajul opt, unde a blocat liftul zece minute, până la etajul patru, timp în care se văd momente de apropiere între acesta și cei doi minori.

Speriați, copiii au povestit totul imediat ce au ajuns acasă, iar părinții au decis să alerteze autoritățile. Ei au depus o plângere la secția 22 de poliție din București.

Din informațiile de la această oră, se pare că mama celor doi copii l-ar mai fi văzut pe agresor cel puțin o dată la un magazin din zonă.

Polițiștii fac cercetări pentru infracțiunea de agresiune sexuală și îl caută pe bărbat şi fac apel la populaţie.

„Urmare a imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere și publicate de un post de televiziune vă aducem la cunoștință faptul că în cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Secția 22 Politie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigații în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei, remis Digi24.

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat pentru Digi24 că cei care îl recunosc pe bărbat în imagini sau știu despre cine este vorba sunt rugați să anunţe imediat.

Un răspuns

  1. Politia sa-l prinda si sa se puna cu pulanele pe el pana recunoaste ca e Soros!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri