Caută
Close this search box.

ALERTĂ: Pedofilul din Drumul Taberei a fost prins

Pedofilul căutat de toată poliția din București a fost prins, relatează Digi24.

Este vorba despre pedofilul care a agresat doi frați într-un lift dintr-un bloc din Drumul Taberei.

Pedofilul căutat de patru zile fost prins de polițiști. El a fost deja audiat și, potrivit primelor informații, și-a recunoscut fapta. Bărbatul este acuzat că a agresat doi minori într-un lift, dintr-un bloc din Capitală.

Oribila întâmplare căreia i-au căzut victime cei doi fraţi a avut loc într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru că tatăl copiilor era la serviciu, iar mama internată în spital, băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei prietene de familie. La un moment dat, cei mici au mers acasă, foarte aproape, să ia o pungă cu cereale. La întoarcere, au fost acostaţi de individul necunoscut, în lift.

Individul nu a avut probleme să intre în scara blocului. Blocul în care s-a produs teribilul incident nu are interfon, aşa că bărbatului i-a fost foarte uşor să intre în spatele copiilor şi, mai apoi, să-i urmărească până la lift.

Cei de la IML au confirmat că nu a avut loc un raport sexual.

Un răspuns

  1. Foarte bine că l-au prins,dar de preferat ar fi că dacă cumva se mai întâmplă astfel de lucruri să fie alerta mai mare deoarece sunt sute de mii de vieți în joc,iar când chiar și o viata este în pericol ar trebui înconjurată zona și a nu pune oameni să-l caute ….aceasta este treaba poliției ….PS: Postarea de pe Facebook este neadecvata situație ..cum să spui cuiva cai dai bani daca il prinde.Acest lucru poate pune vieți în pericol,deoarece sunt multe persoane ce au nevoie de banii aceia ,iar aceștia își pot pune viața în pericol doar pentru a prinde un pedofil.Acesta poate fi înarmat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri