Caută
Close this search box.

Apel către premierul Tudose: Poliţia Română nu este la cheremul nimănui

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie face un apel urgent către premierul Mihai Tudose pentru a pune capăt jocurilor politice care se fac acum, „la vedere, pe spatele unei crize fără precedent cu care se confrunta meseria de poliţist”.

Foto: transilvanianews.com

„Poliţia Română nu este la cheremul nimănui. Dacă politicul nu este capabil, lăsaţi poliţiştii competenţi şi onesti să-şi aleagă conducătorii. Vrem o decizie cât mai curând posibil, să avem o conducere cu care sa reclădim autoritatea Poliţiei Române. Noi nu mai aşteptăm”, se arată într-un comunicat de presă al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, citat de Mediafax.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, nu şi-a anunţat demisia de la conducerea instituţiei, în condiţiile în care premierul Mihai Tudose a anunţat că i-o va primi, „dacă va fi lăsată să şi-o dea”, Carmen Dan declarând în schimb că „Guvernul este unul politic, iar miniştrii sunt nominalizaţi şi validaţi în forurile statutare ale partidelor din coaliţie şi tot acolo se aprobă retragerea lor din Guvern”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri