Caută
Close this search box.

Boc anunţă că îl va da în judecată pe denunțătorul din dosarul Lucan, după patru ore de audieri la DIICOT

Emil Boc a fost audiat patru ore la DIICOT în dosarul medicului Mihai Lucan.

Primarul Clujului a spus că medicul a trimis mai multe solicitări către Primărie, însă doar patru i-au fost acceptate de Consiliul Local, toate conform legii. El a adăugat că a avut două intervenții chirurgicale la clinica celebrului medic, dar că a plătit pentru acestea.

Primarul Clujului a mai declarat că îl va da în judecată pe deputatul USR Emanuel Ungureanu, dacă va continua acuzaţiile la adresa lui.

„La Cluj, vreau să fiu clar, toți investitorii, inclusiv Lukmed, dacă au cadrul legal, sunt sprijiniți de primărie, dacă nu există cadrul legal, cererile nu sunt acceptate. La fel și în cazul domnului Lucan. Acele solicitări care au avut suport legal au fost promovate, altele care nu au avut suport legal au fost oprite și s-a stabilit ce trebuie făcut conform legii”, a spus Emil Boc.

„Nu am primit informaţii despre ilegalităţi la Institutul de Transplant. Ce se întâmplă acolo nu este treaba primarului, ci a organelor de anchetă. Nu am dat în judecată pe nimeni până acum, dar lucrurile nu le voi lăsa să scape de sub control. Nu am nimic de ascuns, ce am în guşă şi în căpuşă. Toate au o limită şi un punct, dar sunt pe punctul de a lua altă decizie. Dacă domnul Ungureanu va continua, îl voi acţiona în judecată. Nu am încălcat legea”, a anunţat Boc, citat de digi24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri