Doi muncitori care lucrau în subteran la reţeaua de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală au fost răniţi, luni seară, după ce una dintre ţevi s-a fisurat. Unul dintre ei a reuşit să iasă la suprafaţă, dar are arsuri pe o suprafaţă mară din corp, cel de-al doilea fiind încă prins în subteran. Apa este firebinte, iar salvatorii nu pot coborî la el.

Foto: libertatea.ro

O avarie s-a produs, luni seară, la o conductă de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, în subteran la aproximativ 2 metri, doi muncitori fiind surprinşi.

„Unul dintre ei a ieşit singur şi prezintă arsuri pe suprafaţă corporală în proporţie foarte ridicată şi a fost transportat la Spital Universitar, iar cel de-al doilea a rămas prins în interior. Apa din rețea are mai mult 90 grade și astfel salvatorii nu pot pătrunde”, au anunţat forţele de intervenţie, potrivit News.ro.

Potrivit acestora, s-au luat măsuri pentru întreruperea alimentării cu apă a conductei respective.

Potrivit primelor informaţii, cei doi angajați lucrau pentru remedierea unei avarii la una dintre conducte, moment în care conducta s-a fisurat.

 

101 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =