Plecarea lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului României va atrage, mai mult ca sigur, schimbări la vârful unor ministere. Un lucru e însă cert.

Nu va avea loc şi o redefinire a arhitecturii guvernamentale, astfel încât numărul de portofolii va rămâne acelaşi. Dacă ALDE a anunţat că-şi doreşte păstrarea ministerelor şi a miniştrilor actuali, nu la fel se întâmplă în PSD. Fiecare membru al actualului Cabinet va fi evaluat de către şefii de partid, care vor decide cine pleacă şi cine rămâne la Palatul Victoria. A renunţat deja la funcţie, printr-o demisie de onoare, vicepremierul Marcel Ciolacu.

Romaşcanu şi Stroe, out!

Întâmplător sau nu, numele miniştrilor care l-au susţinut public pe premierul demisionar Mihai Tudose apar şi pe listele neoficiale ale celor care ar putea fi înlocuiţi. Este vorba ministrul Transporturilor, Felix Stroe, de ministrul Turismului, Mircea Dobre, ministrul pentru Dialog Social, Gabriel Petrea, precum şi ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, nimeni altul decât finul lui Ciolacu. Ar mai putea apărea însă şi alte schimbări, fiind vizaţi, de asemenea, Florian Bodog (ministrul Sănătăţii) şi Liviu Pop (ministrul Educaţiei Naţionale).

 

 

3 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. UDREA comentează numirea Vioricăi Dăncilă: Avem un PREMIER care nu i-a fost indicat lui Dragnea de catre Securitate:”…nu pot inca arunca cu piatra…” 2-Dragnea, EPURARE de AMPLOARE în Guvern și administrația centrală. Cine sunt cei VIZAȚI(…)_____——–_____Cum ziceam, dragne&comp., nici nu mai asteapta noaptea, ei fac „noaptea cutitelor lungi”, la lumina zilei, cine-i poate opri? udrea, cu „aruncatul de pietre”?! S-ar putea sa lucreze chiar la o cariera de piatra, dar -paradoxul paradoxurilor- tocmai atunci nu- va mai putea sa fie „prastie”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 9 =