Caută
Close this search box.

Ce i-a făcut profesorul Lucan unui copil de trei ani, aflat în stare gravă

Acuzaţii grave împotriva profesorului Lucan, venite, de această dată, din partea mamei unui copil de trei ani.

FOTO: captură Digi24

Femeia a povestit pentru Digi24 prin ce a trecut timp de doi ani cât a fost internată la Cluj cu băiatul ei.

Larisa Malița a mers prima dată la Institutul de Transplant Renal din Cluj acum doi ani, când a aflat că băiețelul ei suferă de o afecţiune gravă la rinichiul drept și trebuie operat de urgenţă. A fost îndrumată la medicul Mihai Lucan, care a preluat cazul, dar apoi nu s-a mai interesat de starea copilului.

„Pe toți pacienții îi auzeam plângându-se de domnul profesor că nu e interesat de starea pacienților, doar dacă se merge cu miile de euro la dânsul. Auzind aceste lucruri, și eu am zis că poate din cauza aia nu ne ia domnul profesor în seamă, am făcut ce am putut, mi-am luat bani din bancă și am pus în plicul domnului profesor patru mii de lei”, spune mama băiatului.

„Am stat zece zile fără ca domnul profesor să intre în salon la noi, venea la vizită, împingea ușa cu cârja, cu bota cu care umbla tot timpul dânsul, dar în salon….Până când m-am dus a zecea zi și i-am dat patru sute de lei, atunci a intrat.”, completează bunica celui mic, Liliana Sîrb.

Vorbea foarte urât, că să avem răbdare că sunt și alții, că <ce e cu voi aici, la ce ați venit, să aveți răbdare!> și vorbea foarte urât, nici nu intra în salon de multe ori și dacă vorbeam cu dânsul râdea așa într-un fel, ca și cum și-ar bate joc de noi. (…)

Și așa au trecut doi ani de zile de când a fost operat prima dată, e din ce în ce mai rău, se umflă din cauza rinichiului”.

Larisa a cerut și părerea altor medici, care au spus că băiatul ar putea fi operat din nou, însă nimeni nu și-a asumat preluarea cazului fără acordul lui Lucan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri